Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Камінь-каширці проїхали на велосипедах 15 кілометрів

У місті відбувся велопробіг в знак підтримки європейських цінностей та свобод

Вчора, 21 травня, в місті Камені-Каширському відбувся патріотичний велопробіг, присвячений Дню Європи та підписанню у Європарламенті 17 травня безвізового режиму для України. Цей захід був організований для кожного охочого відділом молоді і спорту райдержадміністрації. Всього взяли участь у спортивному дійстві 35 учасників, йдеться на сайті Камінь-Каширської РДА



Загалом учасники акції проїхали 15 кілометрів, а фінішували в центрі Каменя-Каширського на площі Культури.



У пробізі, що стартував від площі перед адмінбудівлею, взяли участь представники районної влади, міської ради, громадські активісти та молодь. На кожному велосипеді були закріплені українські прапори та прапори Євросоюзу. Маршрут велосипедистів пролягав вулицями Каменя-Каширського та через село Раків Ліс. Загалом учасники акції проїхали 15 кілометрів, а фінішували в центрі Каменя-Каширського на площі Культури, де їх чекало частування традиційним європейським десертом - круасанами, а також українським квасом.


- Такі акції не лише дозволяють відпочити від щоденних турбот, - по завершенні заїзду зазначив голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, - а й єднають людей. Мені було надзвичайно приємно взяти участь в цьому велопробізі як в знак підтримки європейських цінностей, так і заради збереження здорового способу життя. 

Telegram Channel