Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На шевченковій школі у Нововолинську увічнили Героя

Волинь-нова

На шевченковій школі у Нововолинську увічнили Героя

Фотографії трьох загиблих в АТО нововолинців Павла Попова, Андрія Дрьоміна та Івана Ганю, розміщені на фасаді Нововолинської ЗОШ №4 І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка, поповнив портрет ще одного випускника цього закладу Олександра Смирнова

Алла ЛІСОВА
Саме в день пам’яті перепоховання світоча нації, у день третьої річниці трагедії під Волновахою на подвір’ї перед школою зібралися учні, вчителі, рідні та близькі юнака, представники влади та громадськості. Олександру було всього лиш 24, коли ворожа снайперська куля знайшла його під Станицею Луганською.



Олександру було всього лиш 24, коли ворожа снайперська куля знайшла його під Станицею Луганською.



Він був хорошим учнем, надійним товаришем, мріяв стати юристом, однак неоголошена війна на Сході перекреслила всі плани - Олександр загинув смертю хоробрих, захищаючи свою державу. Про це ще раз говорили на урочистому мітингу з нагоди відкриття меморіальної дошки Олександру Смирнову директор школи Таїсія Сачук, класний керівник Олена Чимерис, керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк, волонтер, депутат Волинської обласної ради Валерій Курстак. Школярі прочитали зворушливі рядки про патріотизм, війну і подвиги. Настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста отець Віталій Голян здійснив обряд освячення портрета Героя, котрий, як і інші його побратими, повинен служити прикладом самовідданості та відваги для підростаючого покоління.



На знімках: Олександр Смирнов тепер дивиться на всіх з фасаду рідної школи; меморіальну дошку відкрили керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк та волонтер, депутат обласної ради Валерій Курстак.

Telegram Channel