Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Закусочний «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

Волинь-нова

Закусочний «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

Інгредієнти: 1 упаковка (500 г) листкового бездріжджового тіста, 4 середні картоплини, 150 мл жирних вершків, 1 велика цибулина, 100 г твердого сиру, 300 г грибів (лісові, печериці), 1 пучок зелені кропу і петрушки, сіль і чорний мелений перець – за смаком, 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. олії.


Приготування. Картоплю відваріть, розімніть на пюре, додавши вершки. Цибулю покрайте півкільцями і обсмажте 2–3 хвилини на олії, додайте порізані гриби і тушкуйте, поки вся рідина не випарується. Змішайте грибну і картопляну маси, всипте дрібно порізану зелень, посоліть, поперчіть, перемішайте. Тісто розкатайте в тонкий пласт і поріжте на 4 прямокутники. Випікайте по 12 хвилин при температурі 200°C. На деко викладіть коржі, змащуючи їх кремом і посипаючи тертим сиром. Верхній корж злегка змастіть майонезом і посипте сиром. Поставте на 5 хвилин у духовку (температура 180–200°C).

Telegram Channel