Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У бурштинокопача вилучили екскаватор (фото)

Волинь-нова

У бурштинокопача вилучили екскаватор (фото)

Зловмисник, щоправда, накивав п’ятами


В обідню пору у лісовому масиві поблизу села Луко помітили, як невідома особа за допомогою екскаватора «Liebherr R902 Litronic» видобувала «сонячне» каміння.



19 травня оперативники Володимирецького відділення поліції під час відпрацювання території щодо незаконного видобутку бурштину в обідню пору у лісовому масиві поблизу села Луко помітили, як невідома особа за допомогою екскаватора «Liebherr R902 Litronic» видобувала «сонячне» каміння. Утім, керманич утік, а транспортний засіб поліцейські доставили на штрафмайданчик Варашського відділу поліції, повідомляє Головне управління Національної поліції у Рівненській області.


Крім того, 21 травня о пів на третю ночі поліцейські групи реагування патрульної поліції Дубровицького відділення на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів» поблизу села Бережниця зупинили автомобіль «ЛуАЗ» під керуванням 28-річного місцевого жителя. Під час огляду автівки у салоні правоохоронці виявили мотопомпу заводського виробництва та обладнання для незаконного промислу.


Усе виявлене поліцейські вилучили та помістили на територію Володимирецького відділення поліції. За обома фактами тривають досудові розслідування за статтею 240 (порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel