Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Минуло три роки – і Шувалова таки погнали з України

Волинь-нова

Минуло три роки – і Шувалова таки погнали з України

Одіозний керівник інформаційного блоку телеканалу «Інтер» таки витворений з України

Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер», шеф відомої провокаторши Маріі Столяровой, Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межи України з забороною вїзду строком на 5 років, написав на своїй сторінці у Facebook радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко:



Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер», шеф відомої провокаторши Маріі Столяровой, Ігор Шувалов був видворений українськими прикордонниками за межи України з забороною вїзду строком на 5 років.



«За оперативними даними антиукраїнська діяльність Шувалова І.Ю. використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів по звинуваченню керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня».


Також,зазначений громадянин залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії, як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, які провадиться в ідеологічних рамках «Георгіївські стрічки» та «Безсмертний полк».


Боротьба з російською пропагандою в Украіні триває.


P.S.: Вперше СБУ, під тиском Александра Турчинова і Арсена Авакова, видворила І. Шувалова із України 28 березня 2014 року.


Але під зустрічним тиском співвласників телеканалу «Інтер» на тодішнього голову СБУ Валентина Наливайченко це рішення було відмінено і Шувалов ще три роки продовжував виконувати завдання російської пропаганди, фактично керуючи інформаційним блоком «Інтеру».


Методи впливу на інформаційний простір Украіни І. Шувалова і його підлеглої провокаторши Марії Столяровой були викриті і опубликовані фахівцями проекту «Миротворец» влітку 2016 року, після аналізу оприлюднених в мережі Internet данних із електронних скриньок М. Столярової і ії стосунків с І. Шуваловим».

Telegram Channel