Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Рівненські патрульні крутили педалі й наминали солодку вату (фото)

Волинь-нова

Рівненські патрульні крутили педалі й наминали солодку вату (фото)

У місті відбулася сімейна хода «Міцна сім’я – міцна Україна»

Напередодні у Рівному відбувалася сімейна хода «Міцна сім’я – міцна Україна» у підтримку сімейних цінностей. Окрім того, на майдані Незалежності, по завершенню ходи, відбувалися святкові заходи, до яких долучилися і поліцейські, повідомляє Патрульна поліція Рівного.



Охоронці порядку проводили велоестафету для дітей та дорослих, нагадували ПДР для велосипедистів та інших учасників дорожнього руху.



Зокрема, охоронці порядку проводили велоестафету для дітей та дорослих, нагадували ПДР для велосипедистів та інших учасників дорожнього руху. За хороші знання та вправні навички патрульні дарували дітям тематичні наклейки та корисну літературу.


Окрім того, полісмени у неформальній обстановці спілкувалися з усіма бажаючими, відповідали на безліч запитань. Кожен мав можливість посидіти в поліцейському автомобілі, приміряти бронежилет. Охочих відчути себе в ролі поліцейського та сфотографуватися на згадку було дуже багато як серед дорослих, так і серед дітей.


«Виховання свідомих громадян починається з дитинства, у сім’ї і продовжується в суспільстві. Це безперервний та дуже важливий процес. Тому патрульні сприяють конструктивному вихованню молодого покоління та збереженню сімейних цінностей», – зазначають патрульні на своїй сторінці у Facebook.

Telegram Channel