Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

На «Зоряному Олімпі» у Володимирі-Волинському – кращі з кращих

24 травня у місті, як і щорічно наприкінці навчального року, відбулося свято обдарованої учнівської молоді, під час якого відзначили найталановитіших школярів міста – переможців обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, творчих конкурсів та спортивних змагань


Талановита юнь, заохочена міською владою й надалі наполегливо навчатися, працювати, досягати успіхів, без сумніву, стане чудових прикладом для молодших школярів.



Зібралися винуватці урочистості у міському культурно-мистецькому центрі, де заступник міського голови – секретар міської ради Олег Свідерський та начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради В’ячеслав Петрук вручили учням, які досягли визначних успіхів у навчанні, науці, мистецтві та спорті Грамоти Володимир-Волинського міського голови та грошові премії. Такими ж були нагороджені вчителі, наставники й тренери обдарованих дітей, повідомляється на сайті Володимир-Волинської міської ради.


За словами Олега Свідерського, такі свята й відзнаки дають дітям розуміння того, що їхні успіхи не залишаються непоміченими, що про них знають не тільки батьки й вчителі школярів. Безперечно, знає про них і міська влада, яка неймовірно пишається своїми юними талантами та їхніми досягненнями. Крім того, талановита юнь, заохочена міською владою й надалі наполегливо навчатися, працювати, досягати успіхів, без сумніву, стане чудових прикладом для молодших школярів.


 

Telegram Channel