Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

На Волині знайшли 3 центнери бурштину

У підпільному цеху з обробки бурштину та складах його зберігання оперативники Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції та слідчі обласної поліції провели санкціоновані обшуки


Вилучили понад 300 кг необробленого та обробленого бурштину - сирцю різної фракції, 14 одиниць обладнання для обробки каменю, а також чорнові записи.



Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції викрили діяльність підпільного цеху з обробки бурштину. Крім того, встановили місця зберігання незаконно видобутого "сонячного каміння". Бурштин, який проходив обробку у "майстрів", в подальшому вивозився за межі нашої країни.


На підставі ухвали суду поліцейські провели санкціоновані обшуки на території Луцька, де знаходився підпільний цех та складські приміщення.


Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції та слідчі обласного управління поліції вилучили понад 300 кг необробленого та обробленого бурштину - сирцю різної фракції, 14 одиниць обладнання для обробки каменю, а також чорнові записи.


На даний час обшуки тривають, повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Telegram Channel