Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Порошенко не задекларував відпочинок на Мальдівах (ВІДЕО)

Президент Петро Порошенко відпочивав на Мальдівських островах під час травневих свят й не вказав цього в е-декларації, чим порушив закон України

Про це заявив нардеп БПП Сергій Лещенко на телеканалі ZIK.



Оренда літака такого класу і стоянка коштує щонайменше 140 тисяч євро, а оренда вілли на приватному острові коштує близько 25 тисяч доларів на добу.



"Я стверджую, що президент України Петро Порошенко порушує закон України. Останнім прикладом цього є те, що на травневі свята Порошенко відбув на Мальдівські острови на відпочинок. При цьому він не задекларував видатки на цю поїздку. Зокрема, це є черговим порушенням закону про електронне декларування", – каже політик.


Лещенко зазначив, що перед поїздкою Порошенко зібрав консиліум юристів, які розробили план з уникнення декларування видатків.


Раніше ЗМІ писали, посилаючись на джерела в Адміністрації Президента, що 30 квітня президент полетів чартерним рейсом на Мальдіви літаком компанії IBE. Назад в Україну Порошенко повернувся 7 травня на заплановані заходи до Дня перемоги.


Оренда літака такого класу і стоянка коштує щонайменше 140 тисяч євро, а оренда вілли на приватному острові коштує близько 25 тисяч доларів на добу.


Джерело в АП розповіло, що Порошенко постійно відпочиває у цьому готелі. Минулий свій день народження 26 вересня він відзначав з дружиною Мариною, сином Олексієм, його дружиною та двома дітьми і подружжям Ложкіних.


Telegram Channel