Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Причетного до терористичного акту на Рівненщині зловмисника затримали

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Рівненській області затримали 28-річного жителя Житомирщини. Чоловік причетний до стрілянини та масових заворушень 9 травня 2014 року у Клесівському лісництві


Сформована група поліцейських виїхали до сусідньої області, де затримали зловмисника за місцем проживання та доставили до суду міста Вараш для обрання міри запобіжного заходу».



«Три роки поліцейські проводили оперативні розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження зловмисника, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Працівники управління карного розшуку знали, що чоловік часто з’являється в Коростишівському районі Житомирські області, однак неодноразові пошукові заходи не давали результату. Близько місяця тому оперативники дізнались про місце перебування розшукуваного. Три дні тому реалізували спецоперацію щодо його затримання в Малині Житомирської області. Сформована група поліцейських виїхали до сусідньої області, де затримали зловмисника за місцем проживання та доставили до суду міста Вараш для обрання міри запобіжного заходу».


Чоловік і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення розбійного нападу на території Житомирської області. Враховуючи усі ризики та особу зловмисника суд обрав міру запобіжного заходу у виді триманні під вартою впродовж двох місяців.
Нагадаємо, що 9 травня 2014 року в урочищі Гальбин, що на Сарненщині, відбулася стрілянина між групою приїжджих осіб та місцевими жителями. У результаті сутички троє місцевих опинилися на лікарняних ліжках із вогнепальним пораненням та тяжкими тілесними ушкодженнями.

Telegram Channel