Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Визначилися кращі педагоги Любешівщини

Цими днями в актовій залі навчально-виховного комплексу селища Любешів відбулося свято для учасників районного конкурсу «Вчитель року – 2017»

Олена ВОЛИНЕЦЬ
Упродовж жовтня-листопада 2016 року на базі відділу освіти та навчально-виховного комплексу райцентру було проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2017», у якому взяли участь 17 педагогів у номінаціях «Початкова освіта», «Інформатика», «Біологія», «Музичне мистецтво». За повідомленням сайту райдержадміністрації, у ході педагогічних змагань учителі-конкурсанти презентували свій досвід роботи та знання педагогіки, психології і методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи та конкурсні уроки. Кожен із педагогів намагався креативно представити свої педагогічні уміння, творчі надбання та професійну майстерність.



Всі учасники конкурсу отримали грамоти й грошові премії від керівництва району та відділу освіти райдержадміністрації. А ще – квіти та музичні вітання від своїх вихованців.



Хтось із них брав вперше участь у такому суперництві, а для декого воно вже не було новинкою і стало черговою сходинкою до педагогічної майстерності. Але травневого дня всі вони, гарні, усміхнені, святкові, зібралися в одній залі, де для них звучали найщиріші вітання від ведучих – завметодкабінету відділу освіти Людмили Радкевич та вчителя початкових класів ЗОШ І ст. села Проходи Юрія Криська, керівника апарату районної державної адміністрації Тамари Ковальчук, заступника голови районної ради Ольги Кух, голови оргкомітету районного туру цього конкурсу, начальника відділу освіти райдержадміністрації Василя Куха, голови райкому профспілки працівників освіти Надії Гарбар.
Під гучні оплески на сцену виходили вчителі, які брали участь у конкурсі. Переможцями районного конкурсу «Вчитель року – 2017» у відповідних номінаціях було визначено: Ларису Кухарик – вчителя початкових класів І-ІІ ст. села Погулянка; Людмилу Приходько – вчителя біології ЗОШ І-ІІ ст. села Підкормілля; Анну Мельничук – вчителя музичного мистецтва НВК селища Любешів; Аллу Петровську – вчителя інформатики НВК райцентру. Лауреатом районного конкурсу «Вчитель року – 2017» стала Оксана Домарацька – вчитель початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. села Деревок. Всі учасники конкурсу отримали грамоти й грошові премії від керівництва району та відділу освіти райдержадміністрації. А ще – квіти та музичні вітання від своїх вихованців.


 

Telegram Channel