Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцькі депутати і школярі дебатуватимуть щодо заборони в Україні російських соцмереж

Волинь-нова

Луцькі депутати і школярі дебатуватимуть щодо заборони в Україні російських соцмереж

Кожна команда складатиметься з одного депутата і одного школяра

Захід матиме назву «Плюралізм думок: дебати школярів і депутатів». А відбуватиметься він у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки 27 травня, з 11:00 до 12:30.



Та вони не знають, чи доведеться їм захищати заборону російських соцмереж в Україні, чи пояснювати, чому це рішення було хибним.



Чотири команди (кожна складається з депутата і школяра) візьмуть участь у дебатах на тему «Соціальні мережі і їх заборона в Україні». Особливістю заходу є те, що учасники наперед знають лише тему. Та вони не знають, чи доведеться їм захищати заборону російських соцмереж в Україні, чи пояснювати, чому це рішення було хибним.


Яка команда підтримуватиме тему, а яка стане опозицією – буде вирішено уже під час заходу, за допомогою жеребкування. У дебатах візьмуть участь: Григорій Пустовіт, заступник Луцького міського голови та депутат міської ради, який гратиме в команді зі школяркою Діаною Бояр. Депутат Янчук Тетяна – з учнем Вадимом Павловським. Микола Собуцький гратиме зі школярем Дмитром Мельником, а Богдан Богонос – гратиме з ученицею Зоряною Шумською.

Telegram Channel