Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Що побажав губернатор Волині нашим прикордонникам

«Досягнення якісно нового рівня служби, що відповідав би європейським стандартам та підвищив би міжнародний імідж країни»

Шановні волиняни! 28 травня в Україні відзначають свято сміливих і відважних людей, які захищають кордони Батьківщини – службовців, офіцерів, ветеранів українських прикордонних військ.



Недоторканність державного кордону є надважливою для жителів Волинської області, адже добробут і спокій волинян визначаються сьогодні сусідством із Європейським Союзом.



Сьогодні Державна прикордонна служба України – важливий інститут національної безпеки держави, гарант надійного захисту від нелегальної міграції, контрабанди, торгівлі людьми та інших протиправних дій на державному кордоні. В той же час, воїни-прикордонники стоять стіною на шляху не лише військових загроз, але й міжнародній злочинності і тероризму. І нині, коли наша держава вперше за роки незалежності постала перед зовнішньою загрозою, саме прикордонники стоять на першому рубежі при захисті єдиної та незалежної України.
Недоторканність державного кордону є надважливою для жителів Волинської області, адже добробут і спокій волинян визначаються сьогодні сусідством із Європейським Союзом. Тому наразі так важливо впровадження нових підходів до вирішення питань безпеки державного кордону, досягнення якісно нового рівня служби, що відповідав би європейським стандартам та підвищив би міжнародний імідж країни. Впевнений, що волинські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції старшого покоління.
Шановні прикордонники, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Бажаю вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові.
З повагою голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.


 

Telegram Channel