Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На Прикарпатті грабіжник жорстоко побив жінку-продавця

До франківської поліції надійшло повідомлення від потерпілої про те, що невідомий чоловік зайшов у магазин і, завдавши їй тілесних ушкоджень, забрав з каси 200 гривень

Отримавши повідомлення на місце події негайно виїхали працівники патрульної поліції, які в ході проведення розшукових заходів за «гарячими слідами» затримали особу зловмисника. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець.



Зловмисник наніс жінці множинні удари кулаком по голові.



Як з’ясувалося, чоловік зайшов до магазину, де між ним та продавчинею виник конфлікт, під час якого зловмисник наніс жінці множинні удари кулаком по голові, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, множинних забоїв м’яких тканин голови, перелому кісток носа. Після цьго чоловік забрав з каси 200 гривень та пішов додому.


Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, повідомляє сектор комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.


 

Telegram Channel