Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

12-річний хлопчик із пневматичної гвинтівки поранив товариша

Вирішується питання про притягнення батьків до відповідальності

26 травня в м. Калинівка Вінницької області, граючись із пневматичною зброєю, 12-річний хлопчик травмував свого 10-річного друга. Дитина наразі перебуває у Вінницькій обласній дитячий лікарні. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області, передає ЗІК.



Потерпілу дитину з тілесними ушкодженнями у вигляді травми лівого ока госпіталізовано до Вінницької обласної дитячої лікарні.



Це сталось близько 20.30 на території домогосподарства, що належить бабусі одного з хлопчиків. За словами начальника Калинівського відділу поліції Петра Скичка, діти гралися на подвірр’ї, знайшли у господарському приміщенні пневматичну гвинтівку «Байкал», ІЖ-38С калібру 4.5 мм, яка належала батькові господині, та пішли постріляти з неї по дереву.


Граючись, один з них випадково здійснив постріл із гвинтівки та влучив другому в ділянку лівого ока та перенісся. Батьки, які в цей час перебували в будинку, почули крики, викликали швидку. Потерпілу дитину з тілесними ушкодженнями у вигляді травми лівого ока госпіталізовано до Вінницької обласної дитячої лікарні. Наразі його загальний стан стабільний.


Правоохоронцями проведено бесіду із батьками хлопчиків, з’ясовуються обставини та причини події, яка призвела до травмування дитини.

Telegram Channel