Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Велика сімка» не бачить альтернативи виконанню Мінських угод

Волинь-нова

«Велика сімка» не бачить альтернативи виконанню Мінських угод

Лідери G7 також підтримують зусилля «нормандської групи» та схвалюють багатосторонню налаштованість ОБСЄ на деескалацію кризи

Глави держав та урядів країн «Великої сімки» (США, Велика Британія, Канада, Франція, Італія, Німеччина та Японія) вважають виконання Мінських угод усіма сторонами єдиним шляхом врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це йдеться у підсумковому комюніке саміту G7, що відбувся в італійській Таорміні на Сицилії, повідомляє УНІАН.



Врегулювання довготривалої кризи в Україні може бути досягнуто лише завдяки повному виконанню усіма сторонами їхніх зобов'язань за Мінськими угодами.



«Врегулювання довготривалої кризи в Україні може бути досягнуто лише завдяки повному виконанню усіма сторонами їхніх зобов'язань за Мінськими угодами. Ми підтримуємо зусилля «нормандської групи» та схвалюємо багатосторонню налаштованість ОБСЄ на деескалацію кризи», – наголосили лідери «Великої сімки».


 Раніше повідомлялося, що у комюніке країни G7 наголосили, що санкції проти Російської Федерації зберігатимуться до повного виконання Мінських угод та дотримання суверенітету України.

Telegram Channel