Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Волинь» програє «Карпатам» –  львів’яни зберігають прописку в Прем'єр-лізі (Відео)

Волинь-нова

«Волинь» програє «Карпатам» – львів’яни зберігають прописку в Прем'єр-лізі (Відео)

Останній «домашній» матч лучани зіграли... у Львові

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


«Волинь» (Луцьк) – «Карпати» (Львів) – 0:1 (0:1 – Олексій Гуцуляк, 38 хв.)


Українська Прем’єр-ліга. Другий етап. 9 (31) тур. Львів. Стадіон «Україна». 27  травня. 17.00. Головний суддя Євген Арановський (Київ).



Свій останній «домашній» матч у нинішній першості (так-само як і у Прем’єр-лізі – адже «путівка» на пониження в класі вже «в кишені») луцька «Волинь»… вирішила проводити на полі суперника.



Свій останній «домашній» матч у нинішній першості (так-само як і у Прем’єр-лізі – адже «путівка» на пониження в класі вже «в кишені») луцька «Волинь»… вирішила проводити на полі суперника. До того ж, суперника завжди принципового – львівських «Карпат».


Як це узгоджується з повагою до власних уболівальників та з філософією того ж таки «волинсько-галицького дербі» – сказати дуже складно. День у Луцьку видався погожий, і охочих побачити «хрестоносців» на «Авангарді» востаннє серед «еліти» не бракувало. Але дзуськи – клуб проміняв рідний стадіон на львівський!


Львів’яни відкрили рахунок на 38 хвилині. Відзначився 19-річний Олексій Гуцуляк. Так-так – той самий Гуцуляк, який приніс «Карпатам» перемогу над «Волинню» в попередньому «дербі» – 23 квітня. Всього ж на рахунку молодого гравця лише три голи в першості – і два з них у ворота лучан.


Рахунок 0:1 зберігся до фінального свистка. Це означає, що у лучан лишається лише сім очок (ще шість, нагадаємо, з клубу «зняли») і вони, звісно, продовжують «зміцнювати» й без того «надміцну» свою останню сходинку в турнірній таблиці.


А ось «Карпати» здобувають надважливі три очки й тепер випереджають «Дніпро» на п’ять очок в боротьбі за рятівну десяту сходинку (адже дніпряни програли «Ворсклі» у Полтаві). Незалежно від подальшої долі «Дніпра», «Карпати» гарантували собі збереження «прописки» в Прем’єр-лізі.


До вашої уваги відеоогляд матчу – телеканал «УНІАН», програма «ПроФутбол» – https://www.youtube.com/watch?v=jT1F_AHEZTM :


Telegram Channel