Курси НБУ $ 39.30 € 42.31

Міністр Аваков скаржиться, що йому постійно підкидають «дохлу кицьку»

На його думку, деякі «антикорупціонери»… ще ті корупціонери

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив антикорупціонерів у «підкиданні дохлих кішок» поліції. Про це міністр сказав на прес-конференції в Хмельницькому, повідомляє Українська правда.



Деякі антикорупціонери, які контролюють чиновників, заробляють більше грошей, ніж самі чиновники, а також роблять на цьому політичні кар'єри.



За словами Авакова, в цілому він підтримує антикорупційну боротьбу, спрямовану проти чиновників різного рівня. Разом з тим, він заявив, що деякі антикорупціонери, які контролюють чиновників, заробляють більше грошей, ніж самі чиновники, а також роблять на цьому політичні кар'єри.


«Не може антикорупціонер, який отримує 60 тис. грн на місяць, вимагати щось від офіцера з зарплатою в 2 тис. грн. Приміром, заробітна плата міністра МВС коливається від 47 до 50 тис. грн.», – зазначив Аваков.


«Люди, кар'єру необхідно створювати на позитивних кроках! Звичайно, і негатив необхідно виявляти. Для цього у нас працює служба внутрішньої безпеки. Приблизно щодня фіксуємо арешти 2-3 офіцерів. Однак постійне «підкидання дохлої кішки» в нашу важку роботу я не дуже вітаю», – додав він.

Telegram Channel