Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Океан Ельзи» змусив ресторан безкоштовно нагодувати бійців АТО

Волинь-нова

«Океан Ельзи» змусив ресторан безкоштовно нагодувати бійців АТО

Таким оригінальним "покаранням" відбувся заклад, який незаконно використовував назву групи "Океан Ельзи" у своїй рекламі

26 травня "Океан Ельзи" відіграли сольний концерт у Кам'янці-Подільському. Одне з місцевих закладів харчування вирішив зробити собі рекламу.  



Порадившись з глядачами, жителями міста, дозволити використання цього закладу нашого імені цієї, конкретної реклами за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО.



"З’їж найсмачніший бургер - отримай квиток на концерт гурту "Океан Ельзи" - написали на бігбордах. Як йдеться у повідомленні на офіційній сторінці "Facebook" групи, музикантів обурило таке використання імені без дозволу. Юристи наполягали дати хід справі (позов, штраф та все інше).


"Ми ж вирішили, прямо на концерті порадившись з глядачами, жителями міста, дозволити використання цього закладу нашого імені цієї, конкретної реклами за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО. Всі кілька тисяч глядачів це підтримали", — йдеться у дописі.


Внаслідок спілкування з власниками закладу, ті погодилися на такі умови. Тому 31 травня пенсіонери та учасники АТО з посвідченням можуть отримати одну, яку позицію з меню за своїм вибором, абсолютно безкоштовно протягом усього робочого дня установи.


Представники закладу BURGER HOUSE grill, вибачились перед групою "і з радістю погодились на нашу пропозицію – проведення спеціальної акції в своєму ресторані".


"Ми дякуємо власникам, не тримаємо на них ніякого зла та хочемо і їм, і всім іншим цим прикладом показати, що потрібно завжди дотримуватись правил, навіть у найменших дрібницях.
А там, де ці правила порушені, неважливо ким - чи недобросовісним контрагентом, чи випадково, чи навіть державними чиновниками – потрібно до останнього їх відстоювати" - повідомили у соцмережі представники відомого гурту.

Telegram Channel