Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ковельчани, надувайте кульку і приходьте в парк

Волинь-нова

Ковельчани, надувайте кульку і приходьте в парк

1 червня о 12:00 для вас організовують свято "Місто професій"

Національний проект «Місто професій», організатором та ідеологом якого є «Community club» (керівник Тетяна Люлька), вперше буде реалізовано на Волині. Свято, яке розпочнеться 1 червня о 12:00 в парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Дітей організатори просять прийти з повітряною кулькою та гарним настроєм. Буде багато приємних сюрпризів! 



Це національний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. В парковій зоні розгорнеться імпровізоване містечко.



"Місто Професій" - це національний проект, метою якого є дати можливість дітям спробувати себе у різних професіях. В парковій зоні розгорнеться імпровізоване містечко.
При вході кожна дитина (віком від 2 до 17 років) отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість «влаштуватись на роботу». Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, а це представники надзвичайно значущих в сучасних умовах для країни професій. Таких як – рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, інспектор ДАЇ, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник та ін.
Сумлінні «працівники» отримають заробітню плату витратити яку мають можливість в крамниці солодощів та подарунків.


Співорганізатором заходу у Ковелі виступає ГО «Велика ідея» (голова відома волинська Людмила Савина), за підтримки Ковельської міської ради та міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Telegram Channel