Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Політик розповів, чому у Луцьку цьогоріч не буде виборів мера

Колишній нардеп і міністр оборони Анатолій Гриценко вважає, що нинішня політична ситуація у Луцьку, зокрема затягування з виборами міського голови, виникла виключно в інтересах "олігархічного політиканства"

"Група Коломойського-Палиці влаштовує ситуація, яка є сьогодні склалася в Луцьку. Тут далеко не інтерес громади домінує. Інтерес навіть не політики, а такого олігархічного політиканства", – заявив політик в ефірі телеканалу "Нова Волинь, повідомляє Вікторія Носихіна у "Фейсбуці"". 



Хіба що міська громада "підніметься чи прикує себе до дверей", але такої активності я не бачу.



Крім того, на думку Анатолія Гриценка, однією з причин затягування виборів у Луцьку є те, що пропрезидентська партія також не визначилася з потенційним кандидатом. Парламентська коаліція має проголосувати за проведення виборів, однак "ні команда Петра Порошенка, ні Арсенія Яценюка не зацікавлені у виборах в обласному центрі Волині. Бо в них немає жодного шансу перемогти. Знаючи главу державу, політиків, які далекі від волинської громади, мій прогноз: ніяких виборів у Луцьку в цьому році, на превеликий жаль, не буде!", - заявив Анатолій Гриценко. - Хіба що міська громада "підніметься чи прикує себе до дверей", але такої активності я не бачу".



 

Telegram Channel