Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лучани вимагають припинити свавілля ромів на автостанції

Волинь-нова

Лучани вимагають припинити свавілля ромів на автостанції

Відповідну петицію, зареєстровану на сайті Луцької міської ради, вже підтримали 244 людини, із 300 необхідних

Лучанам та гостям міста давно відома проблема порушення громадського порядку та ряду інших Законів України зі сторони осіб ромської національності на території АС № 1 м.Луцька.



Оскільки дирекція АС № 1 та поліція,на численні скарги громадян стосовно цієї проблеми не реагує, прошу Вас вжити заходів аби дана ситуація була вирішена найближчим часом.



А саме в першу чергу : жебрацтво (стаття 304 ККУ), використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом (стаття 150-1 ККУ), ворожіння (стаття 181 КУпАП), сюди також входить розпивання спиртних напоїв (стаття 178 КупАП) та ряд інших правопорушень, йдеться у зверненні.


Оскільки дирекція АС № 1 та поліція,на численні скарги громадян стосовно цієї проблеми не реагує, прошу Вас вжити заходів аби дана ситуація була вирішена найближчим часом. Також можливим методом до врегулювання даної ситуації є створення комісії на якій буде обговорено проблему та знайдений найефективніший спосіб вирішення даної проблеми До складу комісії можуть бути залучені громадські активісти,представники поліції,представники керівництва АС № 1 та міського самоврядування.


До кінця збору підписів залишилося ще 8 днів. 

Telegram Channel