Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Адміністрація «Цуманської пущі» вирушила на пошуки спеціалістів у СНУ імені Лесі Українки

Вакансії та можливості працевлаштування в Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» представляла заступник начальника відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Грицюк Юлія, яка сама є випускницею географічного факультету даного вузу

На базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 25 травня, відбулася зустріч-презентація вакансій для студентів хімічного факультету, а саме 4го курсу спеціальності «Екологія», повідомили КНПП "Цуманська Пуща"  на сторінці у "Фейсбуці".



Додатково запросила студентів проходити практику на базі парку, писати наукові роботи по цій же території, займатися природоохоронним волонтерством.



Зустріч організувала профконсультант відділу молодіжної політики та соціальної роботи, кандидат психологічних наук Тетяна Кулик. Також в заході взяла участь представниця Ківерцівського районного центру зайнятості – Любов Мартинюк.


Під час заходу Юлія розповіла що таке НПП «Цуманська пуща», про завдання парку, діяльність окремих його підрозділів та роботу, яку виконують його працівники. Наголосила на посадах, які найбільше підходять для майбутніх випускників-екологів та умови роботи. Розповіла про вимоги до кандидатів. Додатково запросила студентів проходити практику на базі парку, писати наукові роботи по цій же території, займатися природоохоронним волонтерством. Наприкінці поділилася власним досвідом працевлаштування та порекомендувала мати додаткові уміння та знання (іноземні мови, робота із графічними редакторами, вміння керувати авто та ін.) та бути активними громадянами, членами громадських організацій.


Отже, детальніше по самих вакансіях.
У Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща» є декілька структурних підрозділів:
- адміністрація;
- державної охорони природно-заповідного фонду;
- еколого-освітньої та рекреаційної роботи;
- науково-дослідної роботи;
- відділу відтворення та збереження рослинного та тваринного світу;
- господарсько-транспортного обслуговування;
- фінансово-економічний відділ;
- три природоохоронні науково-дослідні відділення.


Звісно, вільні вакансії бувають не завжди, але наша установа молода і постійно розширюється.

Telegram Channel