Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку відбудеться еко-квест на підтримку довкілля

Волинь-нова

У Луцьку відбудеться еко-квест на підтримку довкілля

У рамках Всеукраїнського Дня Дій 2017 у Луцьку 3 червня відбудеться Еко-квест "«Сім кроків для збереження клімату»

ГО "Екологічний рух "Твоя земля" разом із партнерами: Географічний факультет та Центр екологічної освіти та культури СНУ імені Лесі Українки, відділ екології Луцької міської ради, Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, ТМ Органічне добриво "Біопроферм", Луцький Зоопарк, Молодіжний центр Волині, Благодійний фонд «Журавлина» запрошує Вас стати учасником цікавого еко-квесту.



День Дій - ряд подій, які в червні 2017 року об’єднають 11 міст України в рамках міжнародної кампанії "Міста для життя". Основна ідея - донести до місцевих жителів необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату.



Для участі у ньому необхідно приїхати на ровері 3 червня на 9:30 до входу в Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.


проект дасть змогу: 


- дізнатися про еко-показники життєдіяльності Луцька;
- повправлятися у розв’язуванні еко-задачок;
- розширити знання про проблему зміни клімату та її наслідки;
- почути про шляхи її вирішення на побутовому рівні;
- продемонструвати вміння їздити екологічним транспортом та робити благородні справи;
- познайомитися з цікавими людьми та отримати купу позитивних екологічних емоцій!
Решта – секрет, бо це квест).


День Дій - ряд подій, які в червні 2017 року об’єднають 11 міст України в рамках міжнародної кампанії "Міста для життя". Основна ідея - донести до місцевих жителів необхідність взаємодіяти з владою стосовно проблем змін клімату, а також показати, що громадськість має вплив, від слів до дій!
«Міста для життя» - міжнародна кампанія, мета якої - об'єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. На сьогоднішній день кампанія реалізовується в таких містах: Могильов (Білорусь), Санкт-Петербург (Росія) і Київ (Україна). В рамках днів дій до кампанії приєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія). Ініціатор кампанії - міжнародна організація 350.org


Зареєструватися учасникам треба тут: https://goo.gl/forms/ulnN8DGI3bLPz8tG2 


 


 


 

Telegram Channel