Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Терористи обстріляли лікарню, школу та житлові будинки в Красногорівці (фото)

Волинь-нова

Терористи обстріляли лікарню, школу та житлові будинки в Красногорівці (фото)

Протягом майже 3-х годин з 06.35 і до 9.00 28-го травня, бойовики вкотре обстрілювали житловий сектор населеного пункту Красногорівка, застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю великого калібру

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє про продовження обстрілів з боку НЗФ ОРДО мирних населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування. 




Троє жінок отримали легкі поранення.



Боєприпаси ворога влучили у відділення неврології та швидкої допомоги Красногорівської районної лікарні, пробили дах місцевої школи №2 по вулиці Нахімова, є загоряння будівлі, пошкодили житлові будинки по вулицях Маяковського, Бєлінського та Грушевського. Троє жінок отримали легкі поранення. В Красногорівці продовжує працювати спостережна група СЦКК, інші наслідки обстрілу з’ясовуються. 
Три дні тому проросійські бойовики також обстрілювали Красногорівську лікарню, місцевий аграрний технікум та житлові квартали. В лікарні тільки встигли вставили вибиті стекла та відновили роботу по наданню медичної допомоги населенню, як трапився новий вогневий наліт. Черговий варварський обстріл тих самих кварталів населеного пункту підтверджує, що бандити б’ють по життєво важливим об’єктам Красногорівки цілком свідомо та цілеспрямовано, і що для них не існує ніяких законів гуманізму та правил ведення війни. Подібні теракти НЗФ ОРДО проти мирного населення знову свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення.




Фото прес-центру штабуАТО

Telegram Channel