Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Бойовик-злодій, який обікрав своїх, втік у Ростов-на-Дону. Тягне їх туди

Головне управління розвідки Міноборони України звітує про обстановку на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей 28-го травня

Призив на військову службу осіб з кримінальним минулим призводить до збільшення кількості злочинів у складі російських окупаційних військ.



Командування бригади зазначений факт приховує та намагається відновити преміальний фонд, збираючи кошти серед військовослужбовців з’єднання.



Так, довіреною особою заступника начальника штабу 1 окремої мотострілецької бригади (Кальміуське) 1 АК було викрадено грошову винагороду військовослужбовцям передових підрозділів з’єднання. На теперішній час зазначена особа дезертирувала та перебуває у м.Ростов-на-Дону. Командування бригади зазначений факт приховує та намагається відновити преміальний фонд, збираючи кошти серед військовослужбовців з’єднання. Російське окупаційне командування використовує інфраструктуру колишніх промислових підприємств для проведення тренувань особового складу, що загрожує життю місцевих жителів. 27 травня ц.р. під час проведення навчальних стрільб у районі н.п. Донецький (колишній Напилковий завод) військовослужбовцями 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК зі стрілецької зброї було обстріляно населений пункт Сентянівка.


 


 

Telegram Channel