Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Щоб визначити володаря «бронзи», на Волині пробивали 20 пенальті (Відео)

У матчі за 3-є місце 4-го Кубка турніру пам’яті Героя Небесної сотні, Героя України Івана Тарасюка зустрілися ФК «Дерно» і ФК «Хорлупи»

Петро ПАС


Основний час цього протистояння на стадіоні селища Олика Ківерцівського району закінчився унічию 2:2. Причому команда із Дерно, яку підтримував поранений майданівець, а нині місцевий сільський голова, зуміла врятуватися буквально на останніх секундах гри.



Тож, за регламентом турніру, довелося пробивати серію одинадцятиметрових. І вона вийшла напрочуд захопливою. Один рахунок у серії чого вартий – 7:8! А ударів було виконано аж 20!



Один рахунок у серії чого вартий – 7:8! А ударів було виконано аж 20!



Тут шальки терезів почергово переважували, то в один, то в інший бік. Дійшло до того, що довелося бити й воротарям. І якщо кіпер хорлупівців Олександр Бортнік зі своїм завданням справився дуже холоднокровно, бо перехитрив свого візаві, пробивши по центру рамки…


А ось воротаря дернівців Романа Поліщука по-людськи було шкода. Тим паче, що в нього ще у цей момент і бутс захотів каші. Але суддя Віталій Лещук був невблаганний – треба бити голкіперу. Хлопець розбігся і, о Боже, повторив удар знаменитого італійця Роберто Баджо у фіналі чемпіонату світу 1994 року, запустивши м’яч по горобцях. Як прикро.


Але без таких поразок й не буває перемог, а вони ще у житті юного воротаря обов’язково прийдуть.


І якщо на вулиці дернівців футбольне горе, то хорлупівці святкують, ніби на славно звісному їхньому Святі приймаків – є ж бронзовий кубок – третє місце!


Дивимось, як це було, а більше про турнір – сьогодні на сайті volyn.com.ua :



Відео – Олександр ПІЛЮК.

Telegram Channel