Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

«Золотий гол» на Волині забили на останніх секундах (Відео)

У фіналі 4-го Кубка турніру пам’яті Героя Небесної сотні, Героя України Івана Тарасюка зустрілися ФК «Дубище» і ФК «Олика», ворота останніх до героїчної загибелі на Майлані і захищав Іван

Петро ПАС


Перший гол у вирішальному поєдинку був забитий у ворота господарів зі штрафного. Ви тільки подивіться, які голи забивають у глибинці! Ну геть як Мессі чи Роналду!



Ви тільки подивіться, які голи забивають у глибинці! Ну геть як Мессі чи Роналду!



Проте господарі відповіли не менш ефектно. Причому не раз, а тричі.  Спочатку Олег Шахраюк ще у першому таймі зрівняв рахунок – 1:1.


У середині другого його партнер по команді Максим Дзекан підкараулив воротаря дубищан, який не прикрив ближній кут і вивів свою команду вперед – 2:1


Але це аж ніяк ще не гарантувало перемоги. Команда з Дубища навалою пішла вперед і була близькою до того, щоб зрівняти рахунок.  Проте «ледь не забули – не рахується»… Тим паче, що після цього спрацювало футбольне правило: не забиваєш ти – заб’ють тобі. І господарі поля сповна цим скористались, провівши ефектну і ефективну контракатаку: 41-річний півзахисник футбольного клубу «Олика» Петро Оксенчук пройшов по правому флангу і видав суперпас на форварда Олега Шахраюка, який головою з кількох метрів розстріляв ворота команди із Дубища.  3:1!


Це була фінальна крапка протистояння. Тож Кубок турніру пам’яті Івана Тарасюка уперше за 4 турніри залишишається вдома.


Дивимось, як це було, а більше про турнір – сьогодні на сайті volyn.com.ua :



Відео – Олександр ПІЛЮК.

Telegram Channel