Курси НБУ $ 39.55 € 42.06

Через наркотики помер 18-річний студент, ще одного госпіталізовано

Поліція проводить перевірку за фактом отруєння курильною сумішшю двох студентів харківського вишу, один з яких (18 років) в ніч на неділю помер, а другий (19 років) у неконтактному стані доставлений в лікарню


Пригостила студентів спайсом незнайома людина.



Як повідомляє відділ комунікацій Управління Національної поліції у Харківській області, слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події, встановила, що пригостила студентів спайсом незнайома людина, передає «Інтерфакс-Україна». Інформацію про подію внесено до Журналу єдиного обліку правопорушень, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікації подій.


Спайс – різновид курильних сумішей, що представляють собою ненаркотичні речовини рослинного походження (рослинні курильні смеми) з додаванням синтетичного каннабіноїда (діючої речовини марихуани). З 2009 року синтетичні каннабіноїди заборонені в багатьох країнах світу. В Україні спайс заборонили у 2011 році, однак після цього було зафіксовано кілька випадків отруєння спайсом, зокрема з летальним результатом.

Telegram Channel