Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Багата вдова вже прийняла іслам

Волинь-нова

Багата вдова вже прийняла іслам

Вранці 25 травня до Рівного з Києва етапували Тетяну Литвинову

Валентин СТАВСЬКИЙ



Напередодні жінку привезли до столиці літаком з Єгипту, звідки її екстрадували як основну підозрювану у вбивстві свого колишнього чоловіка — 37-річного приватного підприємця Сергія Литвинова. Про цей злочин ми повідомляли. До речі, Тетяна була в паранджі, оскільки в Єгипті вона прийняла іслам. Відомо, що жінка вагітна.



Підозрювана була в паранджі, оскільки в Єгипті вона прийняла іслам. Відомо, що жінка вагітна.



Нагадаємо, що затримали Тетяну Литвинову в посольстві України в Єгипті, коли вона хотіла взяти довідку про розлучення з покійним чоловіком Сергієм. За версією слідства, жінка втекла за кордон до свого коханця одразу після його вбивства (це було 9 лютого 2017 року). До слова, від попереднього шлюбу у неї залишилося двоє неповнолітніх дітей.
Рівненський міський суд має обрати міру запобіжного заходу підозрюваній. Прокуратура просить призначити їй тримання під вартою.
У минулому номері «Волинь-нова» повідомляла про трагедію — як наслідок убивства Сергія Литвинова. У Рівному загинув батько покійного — за версією поліції, він наклав на себе руки, стрибнувши з балкона своєї квартири на 5-му поверсі. Відомо, що чоловік важко переживав смерть Сергія. Останніми його словами, які він сказав дружині, були: «Я — до сина».


 

Telegram Channel