Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У Дніпрі поблизу супермаркету сталася стрілянина, поліція порушила справу

Внаслідок стрілянини у Дніпрі 40-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження

У Дніпрі поблизу одного з супермаркетів міста 27 травня 2017 року сталася стрілянина, за вказаним фактом поліція порушила справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області, пише РБК-Україна.



Поблизу супермаркету на вул. Набережна Перемоги м. Дніпра між двома чоловіками та постраждалим виник конфлікт, у ході якого один з нападників витягнув із сумки пістолет і здійснив у бік потерпілого два постріли.



"Внаслідок застосування травматичної зброї 40-річний чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення грудної клітини та непроникаючого поранення спини. За даним фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження)", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, поблизу супермаркету на вул. Набережна Перемоги м. Дніпра між двома чоловіками та постраждалим виник конфлікт, у ході якого один з нападників витягнув із сумки пістолет і здійснив у бік потерпілого два постріли, після чого зловмисники втекли.


Поліцейські встановили та затримали двох 24-річних чоловіків, у яких вилучили 2 спецзасоби травматичної дії та патрони до них. "Наразі одному з нападників вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Він затриманий в порядку ст. 208 КПКУ", - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel