Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Луцьку відбудеться велосипедний екоквест

У рамках міжнародної кампанії «Міста для життя» у суботу, 3-го червня, в Луцьку відбудеться екологічний квест «Сім кроків для збереження клімату»


Організатор заходу ГО «Екологічний рух «Твоя земля» запрошує до участі всіх, хто любить їздити на велосипеді.



«Міста для життя» - міжнародна кампанія, мета якої об’єднання кліматичних активістів і ініціатив, сприяння прийняттю та реалізації довгострокових кліматичних стратегій в містах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. Нині кампанія реалізовується в таких містах, як Могильов (Білорусь), Санкт-Петербург (Росія) і Київ (Україна). В рамках Днів Дій до кампанії приєднаються також Бішкек (Киргизстан) і Кутаїсі (Грузія).


Організатор заходу ГО «Екологічний рух «Твоя земля» запрошує до участі всіх, хто любить їздити на велосипеді, а також турбується про екологічний стан рідного міста.


Учасники зможуть дізнатися про екологічні показники Луцька, повправлятися у розв’язуванні задачок на екологічну тематику, продемонструвати вміння пересуватись екологічним транспортом, розширити знання про проблему зміни клімату та її наслідки, дізнатись про шляхи вирішення проблеми зміни клімату в щоденному побуті.


Попередньо необхідно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/ulnN8DGI3bLPz8tG2
Довідки можна отримати за тел. (066) 781-91-90 (Олександра).

Telegram Channel