Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Божа любов до родини об’єднала три конфесії

Волинь-нова

Божа любов до родини об’єднала три конфесії

Протягом трьох днів у Горохові проходив районний Фестиваль сім’ї, започаткований трьома конфесіями: Церквою християн віри євангельської, Церквою євангельських християн-баптистів і Церквою адвентистів сьомого дня. Його організатори – районний євангеліст ЦХВЄ Віталій Рощина, пастор Церкви ЄХБ «Світло життя» Аркадій Номінат і пастор Церкви АСД Станіслав Ношин – сподіваються, що дійство стане гарною традицією

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


На майдані Незалежності – найгарнішому в Горохові місці – учасники фестивалю зібралися, щоб велелюдно подякувати Творцеві за сім’ю, що є найдорожчим земним скарбом, щоб засвідчити свою повагу чоловікам і дружинам, батькам і діточкам, щоб відверто висловити осуд одностатевим шлюбам та утвердити істину, що світ буде угодним Богові і щасливим у многолітті лише тоді, коли малята народжуватимуться у повноцінних сім’ях, понад усе шануватимуть Господа, маму й тата, свої родини.



На цьому родинному святі звершилася ще одна хороша справа – було зібрано кошти на лікування онкохворої дитини.



Надзвичайно зворушила горохівчан колона завдовжки кількасот метрів, яка під мелодії двох духових оркестрів пройшла центральними вулицями міста! Перехожі вітали її приязними усмішками, споглядаючи в руках учасників ходи замість звичних транспарантів із політичними гаслами плакати з написами «Діти – це подарунок від Господа», «Що Бог з’єднав, людина хай не розлучає», «Сім’я, дитинство, материнство і батьківство охороняються державою», повітряні кульки зі словами «Я люблю свою сім’ю!»
На площі задовго до початку фестивалю облаштували дитячі гірки, батути, павільйон із солодощами, спортивні майданчики… Міський сквер став територією «Країни здоров’я», де можна було почерпнути інформацію про секрети молодості й довголіття.
Як і годиться, родинне віче розпочали молитвою. Потому возвеличувати любов, вірність, працю, мудрість, злагоду – духовні цінності, з якими нерозлучна кожна добропорядна сім’я, – дорослі і діти планували у піснях та віршах, але з Божої волі землю стала щедро напувати тепла весняна злива – провісниця доброго врожаю.
Фестиваль і в наступні два дні тішив діточок атракціонами, а дорослих – істинами про незамінну благодать, яку покликана дарувати сім’я.
Зі слів Віталія Рощини, на цьому родинному святі звершилася ще одна хороша справа – було зібрано кошти на лікування онкохворої дитини.



Урочиста хода на підтримку сім’ї як Божого задуму.



На фестиваль прийшли бабуся Тамара Лісова, її донька Віта і внук Матвійко.



Учасників акції вітають (зліва направо) ведучий дійства Олег Тимощук та пастори Микола Вакуліч, Аркадій Номінат і Станіслав Ношин.


 

Telegram Channel