Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Із записника весільної господині

Волинь-нова

Із записника весільної господині

Переможниця редакційної акції для передплатників Галина Долич (на фото) із села Крупове Дубровицького району Рівненщини, про яку ми розповідали у попередньому номері «Волині–нової», люб’язно запропонувала нашим читачам перевірені рецепти наїдків, що прості у приготуванні та знадобляться для будь–якої оказії

Cалат «Загадка»
Інгредієнти: 50 г сушених грибів, або 100 г обсмажених шампіньйонів, 2 морквини, 2 цибулини, 2 яйця, 50 г твердого сиру, пачка майонезу, помідор та огірок.
Приготування. Відварити сушені гриби і нарізати соломкою, перемішати з майонезом. Додати солі та перцю. Моркву та цибулю підсмажити на олії до золотистого кольору. Нарізати яйця, натерти сир. Салат викладати шарами: 1 — гриби, 2 — морква з цибулею, 3 — яйця та майонез, 4 — сир. Готову страву прикрасити нарізаним помідором та огірком.



Рулет зі скумбрії
Інгредієнти: 1 скумбрія, 1 цибулина, 1 морквина.
Приготування. Рибу відділити від хребта, плавників, відрізати голову та хвіст. Посипати сіллю та перцем і скропити лимонним соком. Цибулю й моркву обсмажити до золотистого кольору. До начинки додати 1 ч. ложку манки.
На рибину зсередини викласти начинку і скрутити від голови до хвоста. Покласти у фольгу й запікати у духовці 20–25 хвилин за температури 1800С.Готовий рулет покласти під неважкий прес.

Telegram Channel