Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Китаєць освідчився у клеванському «Тунелі кохання»

Волинь-нова

Китаєць освідчився у клеванському «Тунелі кохання»

Це романтичне місце полюбилося й іноземцям

Валентин СТАВСЬКИЙ


Юн Шуанжуй із Піднебесної упродовж дев'яти рoків навчaвся в нашій країні. Тут познайомився з багатьма людьми, з якими нині дружить. Серед них – жителі Дубна Рівненської області. Власне, вперше вони й запросили його в гості у рідне місто. Юну там сподобалося, і він покликав свою кохану Шану прилетіти сюди з Пекіна. Тут Юн і зробив їй пропозицію вийти за нього заміж, на що Шана відповіла: «Так». Освідчення в Україні для дівчини стало несподіванкою. А відбулося це в одному з найромантичніших місць – «Тунелі кохання», що в селищі Клевань Рівненського району. Власне, тут і почалася історія їхнього подружнього життя, яка продовжиться у Китаї.



Крім «Тунелю кохання», Клевані, Дубна, Рівного, Юн показав Шані всю красу Західної України.



Крім «Тунелю кохання», Клевані, Дубна, Рівного, Юн показав Шані всю красу Західної України. В цьому йому допомогли друзі–дубенчани.
Тим часом у Китаї нещодавно теж відкрили «Тунель кохання», аналогічний клеванському. Тільки на відміну від нашого, створеного природою, у Піднебесній він – рукотворний. На його відкритті побували і представники Рівненщини. Тож нині їм є з чим порівнювати свою перлину. Про це говорили друзям і Юн з Шаною. Особисто вони віддали перевагу клеванському «Тунелю кохання». І обіцяють сюди навідуватися при першій же нагоді.


 

Telegram Channel