Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Трирічний Сергійко витримав уже понад 50 наркозів

Волинь-нова

Трирічний Сергійко витримав уже понад 50 наркозів

Нахилятися до чиєїсь біди, підтримати ближнього словом і добрим почином треба нам усім вчитися змалку. Так роблять у ДНЗ №16 і вже не вперше знайомлять своїх вихованців із людьми, які потребують підтримки

Лариса ЗАНЮК


Дружна команда батьків, дітей та вихователів влаштувала свято і запросила на нього маму із 3-річним сином Сергійком Максименком, якому потрібні кошти на лікування. Хлопчик важкохворий, у нього водянка головного мозку. На благодійному ярмарку «Добро починається з тебе», благодійному концерті та з пожертв небайдужих до людської біди, дружній дитсадковій команді вдалося зібрати кошти у сумі 11 тисяч 300 гривень.



Постійно прошу у Бога: аби моя дитина стала на ноги. Більше я нічого не хочу.



Завідувачка дошкільного закладу Валентина Федорук та голова батьківського комітету передали матеріальну допомогу Сергійковій мамі Євгенії і побажали їй Божої підтримки у безперервній боротьбі з недугою.
— Ця мужня жінка так старається, щоб полегшити життя своїй дитині, і ми її зобов'язані підтримати, – звернулася до присутніх Валентина Федорук.
— Сергійко народився 6-місячним, протягом наступних 4 місяців реанімації лікарі нас не обнадіювали. Але дитина хотіла жити і витримала все, – не стримувала сльози мама Євгенія. – 6 операцій і більш як 50 наркозів – лікарі досі дивуються, як синочок живе. Кожного місяця проходимо реабілітацію заради одного, того, що я постійно прошу у Бога: аби моя дитина стала на ноги. Більше я нічого не хочу. Дякую вам за допомогу.
А вихователі й малята влаштували гостям справжній концерт: співали, танцювали, показували гімнастичні номери, демонстрували знання англійської у веселій грі з Мері Поппінс. І маленький Сергійко, здалося, на мить потрапив у той щасливий світ дитинства, яким його обділила доля, і захоплено аплодував артистам.


 

Telegram Channel