Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Цьогоріч удев'яте – «Ніч у Луцькому замку»

Волинь-нова

Цьогоріч удев'яте – «Ніч у Луцькому замку»

Сьогодні у ЦНАПі Луцької міськради розповіли про організацію фестивалю


Фонд «Тільки разом» виступить спонсором фестивалю, та витратить на це 1,5 млн. гривень.



Лариса ЗАНЮК


Ігор Поліщук, виконувач повноважень міського голови, зазначив:
– Така «співпраця», але обдержадміністрація цього року міській раді виставила рахунок за оренду Луцького замку у розмірі 50 тисяч гривень. Раніше такого не бувало, але ми заплатимо ці кошти. Аби вони лиш пішли на користь.
Безкоштовні квитки будуть надані учасникам АТО, для членів сімей загиблих учасників. Фестиваль буде благодійним, і я радий, що такий захід відбувається у нашому місті, сподіваюся, що залишить гарні враження і все вдасться. Багато гостей заходу саме з Луцького замку розпочнуть знайомство з Україною. Запрошую усіх лучан, волинян, і гостей з інших областей.




Ігор Палиця, засновник фонду «Тільки разом»:
– Фестивалі потрібні місту, щоб воно ставало впізнаваним, ми ж йдемо в Європу. Але хочу зауважити, щоб усі поводилися цивілізовано, аби потім не ображалися на охорону. Памятайте, що Європа не лише у безвізі, а й у поведінці. Вважаю, що місто фінансової участі у цьому заході не має брати, бо фестивалі мають бути або комерційними, або благодійними. Безумовно, що таким фестивалем треба й заробляти гроші. Цього року плануємо гроші за вхід та від оренди місць перерахувати на дитячу поліклініку в Луцьку. Тому придбавши квиток на «Ніч у Луцькому замку», ви стаєте благодійником у розвитку медицини Луцька. Фонд «Тільки разом» виступить спонсором фестивалю, та витратить на це 1,5 млн. гривень.
ФОТО Олександра ДУРМАНЕНКА


 

Telegram Channel