Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Юні лісівники із селища Ратне – найкращі на Волині

Нещодавно команда Ратнівської школи № 2 взяла участь в обласному зльоті учнівських лісництв і виборола першість, здобувши право відстоювати честь Волині на всеукраїнському зльоті

Олена ВОЛИНЕЦЬ
7 вересня 2015 року з ініціативи Волинського обласного еколого-натуралістичного центру на базі ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 селища Ратне ім. М. Заліпи було створене Ратнівське учнівське лісництво. Його керівник Людмила Філіпчук розповіла:



Невдовзі дівчата поїдуть на всеукраїнський зліт учнівських лісництв у місто Житомир.



– Наше об’єднання хоч і молоде, проте має свої здобутки. З 12 по 13 червня на базі Шацького лісового коледжу ім. Валентина Сулька  відбувся обласний зліт учнівських лісництв, в якому взяло участь 14 команд області. Серед них і наша.
Програма зльоту включала виставку досягнень колективу, презентацію роботи учнівських лісництв, моніторинг знань та вмінь вихованців, захист науково-дослідних робіт.
Ратнівське учнівське лісництво у складі  Юлії Касянчук, Ангеліни Савчук та Анастасії Маковецької вибороло І місце. Невдовзі дівчата поїдуть на всеукраїнський зліт учнівських лісництв у місто Житомир. А в якості нагороди за здобуту перемогу їм вручили цінний подарунок – планшет.

Telegram Channel