Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Волинський університет надаватиме грошову допомогу випускникам, які працевлаштуються у школи

Відповідно до Порядку надання одноразової адресної грошової допомоги певним категоріям випускників вищих навчальних закладів, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України № 343 від 28.03.2016 р. випускники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки мають право на отримання одноразової адресної грошової допомоги

Одноразова адресна грошова допомога в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму (1684 x 5 = 8420) надаватиметься випускникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які:
1.Навчались за державним замовленням (денна форма навчання).



Звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Тетяни Кулик (099 935 11 25).




2.Здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю.
3.Уклали договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше, ніж на 3 роки.
За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги певним категоріям випускників звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Тетяни Кулик (099 935 11 25).



Увага! У разі відмови випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, звільнення за угодою сторін або з ініціативи працівника протягом трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі одержувач допомоги зобов’язаний повернути суму отриманих коштів у вищий навчальний заклад, який здійснював її виплату, повідомляє Відділ молодіжної політики та соціальної роботи СНУ ім. Лесі Українки.

Telegram Channel