Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Американські стоматологи на Волині трудяться у поті чола

В рамках 500-річчя Реформації у Луцьку та Ковелі триває соціально-благодійна акція з надання безкоштовної стоматологічної допомоги волинянам-учасникам АТО та членам їхніх сімей. Ініціював добру справу Християнський адвентистський медичний центр “Ангелія” за підтримки Школи стоматології Університету Лома Лінда з Каліфорнії, Української академії пародонтології і Асоціації імплантологів України

Галина СВІТЛІКОВСЬКА



На жаль, у багатьох пацієнтів серйозні проблеми із зубами, і лікарі роблять все можливе, щоб зберегти їх, вилікувати, провести профілактичну чистку.



Прийом пацієнтів проводять на базі Луцької міської дитячої поліклініки та стоматологічного кабінету «Morozov Clinic» у Ковелі за попередньою реєстрацією. Потреба у такій допомозі надзвичайно велика, тому фахівці, а це і професори, і студенти, трудяться у поті чола. Американські стоматологи привезли необхідне обладнання, розгорнули портативні рентгенологічні кабінети. На жаль, у багатьох пацієнтів серйозні проблеми із зубами, і лікарі роблять все можливе, щоб зберегти їх, вилікувати, провести профілактичну чистку. Більше сотні демобілізованих бійців і членів їхніх сімей уже скористалися допомогою американських спеціалістів, і вдячні їм за безкорисливу турботу. Як повідомили у прес-службі R500 Волинь, працюватимуть гості і завтра, 23 червня.

Telegram Channel