Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Найкращі патрульні Рівного озброїлися шаблями, бунчуком та щитом (фото)

Волинь-нова

Найкращі патрульні Рівного озброїлися шаблями, бунчуком та щитом (фото)

Ця традиція зародилася 19 квітня, у день Першої річниці патрульної поліції Рівного. Тоді вперше найкращій роті, екіпажу та патрульному вручили символічні щит, шаблі та бунчук

Рівненські інспектори мають свою власну традицію – передавати поліцейські щит, мечі та бунчук кращим правоохоронцям місяця. Давні символи означають для охоронців порядку та законності, в першу чергу, відповідальність перед своїми колегами, народом, Україною. Козацькі атрибути тепер надихають патрульних на роботу та зберігаються вдома, у сім'ях поліцейських, повідомляє Патрульна поліція Рівного.


Ця традиція зародилася 19 квітня, у день Першої річниці патрульної поліції Рівного. Тоді вперше найкращій роті, екіпажу та патрульному вручили символічні щит, шаблі та бунчук. У часи розквіту Запорізької Січі бунчук передавався найкращому козаку, воїну. Так це відбувається і зараз. Дві перехрещені шаблі у новій інтерпретації – це якісна і віддана служба двох поліцейських екіпажу, а щит – це справжня міць і сила всієї роти.



Отже, найкращий патрульний червня: Роман Дячук, екіпаж червня: Ірина Середа та Матюх Олександр. Найкращою ротою, яка отримала символічний щит, стала 4 рота.



З патрульними розділили урочисту мить нагородження Валерій Самчук – начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області, Сергій Волков – заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області – начальник кримінальної поліції, начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський.


– Я завжди ставлю вас в приклад своїм підлеглим, – наголосив головний поліцейський області Валерій Самчук, – За вами майбутнє країни! Ми обов'язково підхопимо таку традицію і запровадимо її у решті підрозділів.


Сергій Волков закликав патрульних поліцейських поповнювати лави кримінальної поліції і додав, що Голова Національної поліції Сергій Миколайович Князєв розпочав свій шлях міліціонером відділу охорони міста Біла Церква.


До слова, Сергій Князєв, під час відвідування управління патрульної поліції минулого тижня схвально відгукнувся про таку традицію.


Отже, найкращий патрульний червня: Роман Дячук, екіпаж червня: Ірина Середа та Матюх Олександр. Найкращою ротою, яка отримала символічний щит, стала 4 рота.

Telegram Channel