Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Чи дотримаються бойовики «Освітнього дня тиші»?

24 червня востаннє пролунає шкільний дзвоник для багатьох випускників по обидва боки лінії зіткнення

22 червня командування штабу Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей звернулося до Спільного центу з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін з пропозицією про встановлення режиму припинення вогню по усій лінії зіткнення сторін на період проведення випускних вечорів у загальноосвітніх навчальних закладах, інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.



«Освітній день тиші» пропонується встановити в період з 08.00 год 24 червня 2017 року по 00.00 год 26 червня 2017 року.



За словами заступника керівника АТО по зв’язках з громадськістю та ЗМІ випускний вечір є однією з найважливіших подій у житті молодої людини.
– Прощання із шкільними товаришами, вчителями – це перехід випускників у зовсім інше життя. Ми – дорослі – відчуваючи усю повноту відповідальності маємо робити усе можливе аби прощання з дитинством у них запам’яталося на все життя. Нині по обидва боки лінії зіткнення сторін проживає чимало української молоді, яка 24 червня востаннє почує шкільний дзвоник та вихором «Шкільного вальсу» попрощається зі стінами, що за роки навчання стали рідними. На наше глибоке переконання цього дня має звучати лише музика душі та серця, зазначив він.


Згідно ініційованої штабом Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей пропозиції «Освітній день тиші» пропонується встановити в період з 08.00 год 24 червня 2017 року по 00.00 год 26 червня 2017 року.

Telegram Channel