Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Маневичани вибороли друге місце у міжнародному турнірі з футболу

Волинь-нова

Маневичани вибороли друге місце у міжнародному турнірі з футболу

На спортивному майданчику НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. №2-гімназія» під патронатом Маневицької РДА та селищної ради проходив традиційний міжнародний турнір з футболу серед юнаків 2005 р.н. У гості до маневичан завітали команди з Луцька, Полтавської, Рівненської областей та Республіки Білорусь

Андрій ШЕВЧУК


Три дні юні футболісти радували своєю майстерність палких вболівальників дитячого футболу, своїх рідних та близьких, а також своїх наставників.



Під оплески великої кількості глядачів, з красенем-кубком, медалями та особистими нагородами, спортсмени першими відкривали «паперове шоу» фестивалю.



За підсумками змагань третє місце в турнірі посіли юні вихованці луцької «Волині». Красенем-кубком, срібними медалями задовольнилися вихованці Маневицької ДЮСШ, які у фіналі продемонстрували чудову підготовку та злагоджену командну гру, проте за відсутності  ігрового везіння поступилися своїм луцьким одноліткам - футболістам ДЮСШ №2. Отож головний приз та золоті медалі отримали спортсмени з обласного центру. Доречі, тренером команди-переможниці є уродженець с. Карасин, нашого району, Мельник М.П.
Особливо приємно було спостерігати за гравцями команди «Волинь» Луцьк, адже в її складі виступає колишній вихованець Маневицької ДЮСШ Роман Зіньков. Багато талановитих спортсменів і у нашій команді, і удвічі приємніше, що кращим гравцем турніру визнаний вихованець Маневицької ДЮСШ Олександр Нестерук.
Велику кількість призів та нагород було вручено на урочистому закритті турніру. Багато теплих слів та настанов для юних спортсменів та їхніх наставників прозвучало з вуст голови РДА Андрія Линдюка, начальника районного відділу освіти Валентини Книш та начальника сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Руслана Клімчука.
Для маневицьких футболістів свято продовжилось на площі перед районним будинком культури, де проходив фестиваль «Сонячні долоньки».
Меценат свята, який, до речі, теж є  палким футбольним вболівальником, Андрій Біланчук особисто зустрів наших гравців на центральній сцені.
Багато позитивних емоцій та отримали у ці дні вихованці Маневицької ДЮСШ, за що велика подяка організаторам заходів.

Telegram Channel