Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Юна художниця з Нуйно стала призеркою обласного конкурсу

Волинь-нова

Юна художниця з Нуйно стала призеркою обласного конкурсу

Для десятикласниці із села Нуйно Софія Прусік із Камінь-Каширського району участь в мистецькому змаганні увінчалася справжнім успіхом.

Конкурс дитячих малюнків «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей» стартував на початку травня з ініціативи обласного управління лісового та мисливського господарства. Про це пише Камінь-Каширська районна газета «Полісся».



Талановита юнка завоювала на конкурсі друге місце, а також премію від обласної організації Товариства лісівників України.



Поборотися за першість виявили бажання близько 70 вихованців загальноосвітніх шкіл Волині – переможці попередніх відбіркових етапів, які представили тут свої кращі роботи. Прискіпливо оглянувши усі малюнки, судді високо оцінили старання Софії.
За словами Сергія Лукашука, директора Нуйнівської загальноосвітньої школи, дівчина є активною учасницею районних і обласних олімпіад, де щоразу показує хороші результати. З ранніх років проявляє хист до малювання, цікавиться фотографією. На його думку, такий талант Софія перейняла від свого батька – професійного фотографа.

Telegram Channel