Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Польські рятувальники поділилися досвідом з українськими колерами (фото)

Волинь-нова

Польські рятувальники поділилися досвідом з українськими колерами (фото)

Делегація Рівненських надзвичайників та представників органів влади ознайомилася з Національною пожежно-рятувальною системою Республіки Польща

Рівняни відвідала гміну Устронє Морське, в якій провели робочу зустріч з бурмістром, головою ради гміни, керівником частини Добровільної Пожежної Охорони , що входить до Національної пожежно-рятувальної системи Республіки Польща, інформує Головне управління ДСНС України у Рівненській області .




Обговорили питання співпраці між владою та добровільною пожежною охороною.



Під час зустрічі обговорили питання співпраці між владою та добровільною пожежною охороною. Після чого оглянули пожежну частину, де керівник добровольців ознайомив присутніх з історією, оснащенням та завданнями, які стоять перед ними. Наступним підрозділом відповідно до плану програми стала частина ДПО «Тритон», яка займається рятуванням на воді в портовому місті Колобжех.
По завершенню заходів відвідали Державну Пожежну Частину, в якій мали можливість проаналізувати та порівняти рівень оснащення та підготовки пожежних. Особливу увагу приділили вивченню спільної освітньої програми міністерства освіти та пожежної служби РП «Огнік». Сама програма передбачає собою створення на базі пожежної частини мультимедійної кімнати, в якій дітей навчають основам пожежної безпеки.

Telegram Channel