Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У центрі Києва вбили учасника АТО

Чоловіка зарізали на очах у сина за гру на синтезаторі

Увечері 22 квітня під час сварки вбили учасника АТО і голову спілки мігрантів України Сергія Олійника біля метро «Золоті ворота». Про це повідомляє Аліна Боднар у Facebook, передає «Українська правда».



Син загиблого грав на музичному інструменті, убивця вийшов п’яний, став вимагати принизити гру. Тоді за сина вступився батько.



«Сьогодні вбили мого побратима Сергія Володимировича Олійника, начальника розвідки 1 бату 54 ОМБР. Служив в Мар'їнці, вбили в Києві. Він заснував і очолив Всеукраїнську профспілку ветеранів АТО і волонтерів. Він захистив свого сина музиканта в районі метро «Золотих воріт» в Києві. Смерть від ножового поранення», - написала Боднар.


Убивця утік, переховувався у сусідньому будинку, але за 20 хв його затримали. Наразі він у СІЗО.


Як повідомила «Українській правді. Київ» речник поліції Києва Оксана Блищик, конфлікт виник через гру вуличного музиканта – сина загиблого – у сквері.


«У нас є інформація, що син загиблого грав на музичному інструменті, убивця вийшов п’яний, став вимагати принизити гру. Тоді за сина вступився батько. Вони стали сваритися. Син у цей час десь подівся, а коли повернувся, то знайшов батька у крові», - відзначила Блищик. Інформацію, яку раніше повідомили у соцмережі, про те, що убивця і загиблий разом випивали, у поліції підтвердити не змогли. «У нас такої інформації немає. Є дані, що конфлікт виник через музику», - підсумувала Блищик.

Telegram Channel