Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Володимир Гунчик із послом Ізраїлю поговорили про реабілітацію українських військових

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик провів робочу зустріч із Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль паном Еліавом Бєлоцерковські

Обговорюючи важливість подальшої співпраці, Володимир Гунчик відзначив: нещодавній візит Президента України Петра Порошенка до США та зустріч із Дональдом Трампом показав визнання України державами-авторитетами. Відтак, політика взаємодії та партнерства повинна продовжуватись і на місцях, інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.



Повноважний посол відзначив, що в Ізраїлі також діє програма підтримки та реабілітації військових, а з огляду на військово-політичну ситуацію в Україні, у цій сфері можлива конструктивна співпраця.



Загалом же, під час зустрічі обговорили майбутні двосторонні проекти у галузі екології, освіти та гуманітарної допомоги.
Повноважний посол відзначив, що в Ізраїлі також діє програма підтримки та реабілітації військових, а з огляду на військово-політичну ситуацію в Україні, у цій сфері можлива конструктивна співпраця. До того ж, вона уже розпочалась, адже окремі українські військові завдячують порятунком власного здоров’я після бойових поранень саме ізраїльським лікарям.
- Ми зацікавлені та візьмемо участь у запропонованих вами проектах, адже це дуже важливо, коли країна, з якою ми працюємо, допомагає й нашому соціально-економічному розвитку, – резюмував Володимир Гунчик.
Також, одним із пріоритетних напрямків співпраці керівник найвищої виконавчої гілки влади в області відзначив освітнє середовище та обмін студентами, їх навчання в Ізраїлі. Представники обох країн дійшли консолідованої думки, що інтелектуальні здібності українських студентів та високотехнологічний навчальний процес в Ізраїлі дозволять залучити до роботи кваліфікованих працівників у тих чи інших галузях.


 

Telegram Channel