Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Інші раділи б «сріблу», але для волинян воно — запал знову вийти на першу сходинку

Волинь-нова

Інші раділи б «сріблу», але для волинян воно — запал знову вийти на першу сходинку

Наші співробітники ДСНС — другі на ХХV чемпіонаті України з пожежно–прикладного виду спорту, який днями закінчився на Чернігівщині

Віталія ЛУКАШЕВИЧ


Участь у змаганнях взяли 26 команд обласних управлінь (Головних управлінь) та вищих навчальних закладів ДСНС України. Волинь представляли заслужені майстри спорту Олександр Андрійчук і Юрій Сафатюк, а також майстри спорту Віталій Дудік, Сергій Матвійчук, Вадим Лучинський, Василь Жищук, Сергій Негодюк та Дмитро Герасименко.



Тож попереду – інтенсивні тренування для майбутніх перемог.



Першого дня змагань за підсумком командних результатів у підійманні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами команда Волині стала четвертою. Проте уже наступного дня нашим землякам вдалося увірватися до трійки лідерів. У підійманні висувною драбиною на 3–й поверх навчальної башти Олександр Андрійчук та Віталій Дудік вибороли трете місце, виконавши вправу за 13,37 секунди. Волиняни здобули також «бронзу» у двоборстві за сумою результату у двох видах: підйомі по штурмовій драбині та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.
Закріпити позиції у списку лідерів волинянам вдалося на пожежній естафеті 4х100 метрів. Дмитро Герасименко, Вадим Лучинський, Василь Жищук та Олександр Андрійчук продемонстрували справжню жагу до перемоги й виконали вправу за 56,51 секунди.
Третій командний результат у бойовому розгортанні – 30,74 секунди – остаточно вивів наших спортсменів до трійки лідерів чемпіонату.
Відтак у підсумку змагань спортсмени-рятувальники Волині вибороли «срібло», поступившись команді міста Києва. А на третю сходинку п’єдесталу піднялися спортсмени зі Львівщини.
Срібний результат для команди управління ДСНС України у Волинській області є хоч і високим досягненням на Всеукраїнському рівні, проте не максимальним, адже волиняни неодноразово виборювали першість на змаганнях як державного рівня, так і міжнародного. Тож попереду – інтенсивні тренування для майбутніх перемог, – зазначив начальник обласного управління ДСНС Володимир Грушовінчук.


 


 

Telegram Channel