Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Луцьксантехмонтаж № 536» за крок до чемпіонства

Волинь-нова

«Луцьксантехмонтаж № 536» за крок до чемпіонства

В останньому турі «будівельники» мають на виїзді у Володимирі-Волинському здолати юнаків із «ДЮСШ-ВІК»

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Забити і повторити – у чемпіонаті Волині зіграно «тур дублів», адже саме у 27–му аж вісім гравців забили по два гола у ворота суперника — Андрій Пушкарчук («ЛСТМ №536»), Богдан Драган («Торпедо»), Владислав Полетій («ДЮСШ–ВІК»), Максим Матвійчук («Вікторія»), Назарій Богомаз («Рубіж»), а також Олександр Скопик, Михайло Жук та Дмитро Холодзіон (усі троє – «Агропродукт»).



Швидше всього, свого «золота» лідер першості – «Луцьксантехмонтаж № 536» – нікому не повинен подарувати.



Останній тур першості буде зіграно 2 липня. До того часу команди Групи 1 (лідери) мають зіграти пропущені матчі (в підсумку їх має бути по 18 у команд з Групи 1 і по 14 – у команд з Групи 2). Результати ще десяти матчів кожної з команд (зіграних на першому етапі) у визначенні місць на другому етапі до уваги не беруться.
До речі, якщо у Групі 2 (де грають «невдахи» першого етапу) ситуація з призерами вже зрозуміла, то в Групі 1 (де виступають «лідери» першого етапу) остаточний розподіл медалей таки попереду. Тож на вболівальників ще чекає відразу кілька справді захопливих битв! Хоча, швидше всього, свого «золота» лідер першості – «Луцьксантехмонтаж № 536» – нікому не повинен подарувати.
Результати 27 туру:
Група 1: «Луцьксантехмонтаж №536» – ФЦ «Ковель–Волинь» – 4:1; «Торпедо» – «Шахтар» – 3:1; «Атлетік» – «Стир» – 2:2; «Колос» – «ДЮСШ–ВІК» – 1:3; «Ласка— «Доф Арбо» — 3:0 (технічна перемога).
Група 2: «Вікторія» – «Рубіж» – 3:4; «Агропродукт» – «Надія» – 7:1; «Турія» (Затурці) – «Прип'ять» – 2:2.



 



 

Telegram Channel