Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Поліщук прикрасив медалями кращих випускників Луцька (ФОТО)

Волинь-нова

Поліщук прикрасив медалями кращих випускників Луцька (ФОТО)

Вчора у Палаці культури міста Луцька відбулося урочисте вручення медалей найкращим учням

Тут зібралися найуспішніші: переможці олімпіад, конкурсів, відмінники навчання. Їх у 2017-му році - 116, йдеться на сайті Луцької міської ради.



Переможців олімпіад, конкурсів, відмінники навчання у 2017-му році - 116.



Привітати їх із першою сходинкою дорослого життя прийшли секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, депутат міської ради Борис Смаль, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко, директори шкіл, батьки, друзі, а також педагоги, які вкладали у своїх учнів знання та виховували їх саме такими, якими вони стали.



“Приємно бачити сьогодні у святковому залі таку велику кількість гарних і талановитих молодих людей. Перш за все, дякую батькам за те, що виростили і виховали таких прекрасних дітей. Також величезна подяка усім вчителям, які щоденно допомагали своїм учням ставати кращими та досягнути успіхів. Бажаю вам, дорогі випускники, нехай знання та вміння, отримані під час навчання у школі, допомогли реалізувати себе у вирі дорослого життя. Використайте їх із максимальною користю для себе. Здобувши міцний фундамент шкільних знань, ви будете прославляти наше місто, область і країну”, - наголосив Ігор Поліщук.



Також до вітань долучилася начальник управління освіти Зіновія Лещенко, подякувавши педагогам, які допомогли своїм вихованцям розкрити потенціал та досягти значних успіхів у навчанні. Також вона висловила подяку виконувачу повноважень міського голови Ігорю Поліщуку за розвиток та підтримку освітньої галузі у Луцьку.


Ігор Поліщук та Зіновія Лещенко вручили випускникам золоті та срібні медалі.

Telegram Channel